Åhh, jag har haft en jättebra helg!
I fredags så badade jag i badhuset med Jennifer, Megan och Molly efter skolan. Efteråt käkade vi pizza och sedan gick hem till mig där vi kollade på   
Magic Mike xxl som var en ganska bra film. ;)
Dagen efter åkte jag till Mjölby med min orkester där det var länstråkshelg, alltså orkestrar från olika orter i länet kommer och spelar tillsammans.
Jag sov över där och hade det jättemysigt med 3 andra tjejer från min orkester. På kvällen handlade vi en massa onyttigheter sedan bjödes det på tacos där och efter det så spelade vi lite pingis och hade musik quiz, haha.
Konserthallen!
På vägen hem shoppade jag även en del, b.la. en massa örhängen och några toppar. Just nu ligger jag utslagen i sängen och håller nästan på att somna.

En lyckad helg med andra ord.

ÄNTLIGEN, SOM JAG LÄNGTAT. Rihannas väldigt efterlängtade åttonde studioalbum släpptes imorse på Tidal så man lätt säga att jag blev helt till mig när jag vaknade.
Alla låtar är verkligen så bra!! Riri har varit med och skrivit 11 av 13 låtar så man kan verkligen känna av hennes "sound" och att detta album är på hennes vilkor och hur hon vill ha det istället för bara att ge ut sånt som folk förväntar sig av henne. 
Mina favoriter från albumet just nu är Work, James Joint, Same Ol' Mistakes och Close To You.
Klockren bild jag hittade av @granqvists_bildande på insta.
En dålig bild på min plocksallad som jag åt till middag idag och som faktiskt smakade helt ok.

Så jag har inte så mycket mer att säga, liksom det är mitt i veckan och vardagen rullar på. Men idag är det förintelsens minnesdag vilket är väldigt viktigt att uppmärktsamma, 6 miljoner människor dog under förintelsen och det får får aldrig hända igen. Därför är det viktigt att man inte glömmer bort det, så att det aldrig händer igen och så att ingen ska behöva uppleva det som ingen förtjänar uppleva.
Stå upp mot rasismen och nazismen.
"I ett sammanhälle där demokratin bygger på mänskliga rättigheter har rasism ingen plats" - detta var (eller något liknande) något som sades i skolan på en föreläsning vilket jag verkligen tror stämmer.