Hejhej, jag är fortfarande förkyld än idag så jag stannade hemma från skolan vilket var så skönt eftersom jag bara ville ligga i sängen och kolla på Vänner. Och det gjorde jag, och drack mängdvis med te.
Tycker nästan att det är lite "mysigt" att vara hemma och vara sjuk ibland hur konstig det än låter, men det är ju så najs att kolla på serier och film när man är sjuk och ligga och halvsova i sängen medan man lyssnar på musik,
Nu ska jag fortsätta vila så jag kan bli frisk och återgå till den "vanliga vardagen" imorgon!

Hej! Gick faktiskt ut idag ändå fast jag 
kände mig lite hängig. Käkade glass, drack energidryck (standard) och chillade i centrum med Jennifer. Jag var även på bibblan därinnan och lämna och lånade böcker. Även fast jag kan hata Finspång för att det är så dött här ibland och uppskattar jag ändå att bo i en sån lugn och liten stad fast. Men jag har fortfarande gett mig fan på att jag inte ska bo kvar när jag blir äldre.
Hur som helst, nu ska jag fortsätta lyssna på Lilla Sällskapets album, godnatt.
Ughhh, jag är så jäkla trött på att ha ont i halsen och vara förkyld hela tiden. Blir ju aldrig helt frisk. ): Aja det är bara att försöka vila, dricka te och bli frisk igen dock är det inte så himla lätta att vila när man ständigt ska ligga och övertänka saker. Okej, jag ska sluta gnälla nu, något som är bra iallafall är att det har kommit ut en massa ny bra musik som t.ex .Justin Biebers nya singel, The Weeknds nya album och även Lilla Sällskapets nya album!
Men jag väntar fortfarande på Rihannas och Frank Oceans album...