2014 är snart över och det här året har gått så himla snabbt! Jag säger det nästan hela tiden men det har verkligen gjort det, känns ju nästan fortfarande som det är början av 2014. Jag kan säga att detta år både har varit bra och dåligt.
Man kan väl säga det har kommit bra saker ur det dåliga.
Jag hoppas och det känns som om att 2015 kommer blir bättre. Jag säger att nästa år kommer bli bättre varje vid nyårsafton men man vill ju det, haha.
Men det är ju så att livet blir ju så man gör det till och man får försöka göra det bästa av allt man kan, vara så positiv och glad som det går och ta vara på tiden.
Gott nytt år på er!!
Fick Rihannas parfym "Nude" i julklapp och den luktar så jäkla gott! Kan nog lätt säga att detta är min nya favoritparfym.
 
Har haft denna låt i huvet hela dan och har ingen annan bild att bjuda på.
Hejhej! Idag har jag legat och slappat och kollat på friends som jag iprincip gjort hela vecka haha men lov är ju till för att ta det lugnt så det är väl okej. Men jag tog mig faktiskt ut ur mitt lilla råttbo (aka mitt rum) och var lite social för en gångs skull, träffade Jennifer och vi åkte pulka eller ja, vi mest satt och snacka men det är roligt det med.
Efteråt så gick jag till medley och körde ett dans-pass och det var jätte kul.T