Är helt förälskad i hans röst och hans fina låtar.
Finns det ens någon dålig Saturday, Monday-låt? Tror inte det och speciellt inte denna eftersom "Girls like girls"-sångerskan Hayley Kiyoko sjunger på denna underbara låt.
 
Donald Glover aka Childish Gambino. Mannen, myten, legenden som gör allt. Och sjunga kan han verkligen.
Igår hade jag nationella prov i engelska, hör och-läsförståelse och det var inte så svårt men det kändes väldigt utmattande och jag var supertrött efteråt. Efter skolan så hängde jag med Jennifer i centrum, vi käkade glass och fika och på kvällen spelade/övade jag i orkestern. Idag var skolan väldigt chill, slutade vid tolv för sista lektion var inställd så jag la mig i sängen och råkade somna till klockan fyra, haha. Men det var faktiskt jäkligt skönt, brukar  ofta sova på eftermiddagarna för är så himla trött efter skolan. Däremot så är nackdelen med att ta en tupplur att man inte vet om det är morgon eller fortfarande eftermiddag. 
Mina ny talang: Att sova mycket.
Har sprungit ute i skogen i två dagar i rad nu och fy vad skönt det är att bara vara ute i naturen och få röra på sig. Man känner sig liksom så fri när man springer ute. Jag blev faktiskt lite inspirerad av Forrest Gump, hur han springer för att han bara känner för att springa. Forrest Gump är förresten en jävligt bra film, såg om den igår för andra gången och man fattar verkligen varför den har vunnit 6 Oscars.