Förlåt för den dåliga kvalitén på bilderna men det är antagligen något fel min iPhonekarmera i nuläget..
I vilket fall, hej! Idag har jag varit inne i stan lite snabbt, bakat saffranslängder hos farmor och busat med hennes lilla katt som faktiskt inte alls är lika liten längre och ätit thaimatsbuffé.

Hej! Igår var jag på bio med Jennifer, Felicia, Molly och Megan och vi såg sista delen av hugerspelen triologin, alltså The mockingjay part two. Den var superbra, precis som boken men också lite sorglig då det inte kommer några fler filmer. Efter filmen åkte jag hem till Megan och Molly där jag sover över vilket var jättekul! Vi såg på film och bara snacka en massa om allt mellan himmel och jord. Det så skönt att bara prata av sig ibland och dela sina tankar och idéer. Ni vet när man träffar vissa personer och det bara känns som om man har känt dem hela livet fast man egentligen känt dem ett tag, så känns med med Megan och Molly.
Nu på kvällen iallafall har jag övat innanför en julkonsert i en kyrka där jag ska spela fiol i en orkester och jag spelade faktiskt inte så dåligt som jag trodde utan det gick bra, haha. Vi spelar  Vivaldis 'Gloria' och en del jullåtar (såklart).

Äntligen helg!! Så jäkla gött. Var på teater med skolan på eftermiddagen och det var så intressant, man blev fick uppleva känslorna som skådespelarna förmedlade. Jag fattar verkligen inte hur de komma ihåg alla repliker så enkelt.
Efter det så jag var med Molly och Megan ett tag, vi köpte godis (godaste chokladen från Lidl lol), pommes och bara snacka.
Imorgon ska jag på gymnasiemässa med Jennifer och Felicia.
Vi hörs!