Åhhh, jag har sett Cherrie, Hov1, Rebecca & Fiona, Miriam Bryant och Norlie & KKV helt gratis, stod längst fram i publiken (förutom på Miriams spelning) med fina nya vänner i Linköping. En sån jäkla bra helg med en massa dans, skrik och sång.

Cherries röst kan vara en av de finaste i världen, hon kollade faktiskt på mig och log stort när jag stod högljud och sjöng med i låten.

HOV1 VAR MAXXXAT. Så fucking grymma och deras energi och scennärvaro kunde inte varit bättre. Jag rörde också Noel, hahah.

OCH jag har äntligen fått sett världens bästa djzzz live... nämligen REBECCA & FIONA! Fast denna gång hade de liveband med sig och det var så jävla fett, de är så fina. Jag älskade hur pratade om hur viktigt systerskapet är och hur vi tjejer (och icke-män) måste backa varandra. <3 Tommie X (deras stylist) hälsade även på mig.

Dagen efter (i lördags) så drog jag och Caro spontant in till Linköping med pendeln.

Miram Bryant var riktigt duktigt och hennes personlighet är ju den bästa, så go är hon. Fick rysningar i hela kroppen när jag hörde "Black car" då det är en av mina absoluta favoritlåtar just nu.

Längst fram igen (eller ja, nästan) när Norlie & KKV uppträde, riktigt fina och talangfulla killar de är.

kompisar. (+ Klaras Hanna som var också med men inte på bild)

Videokvaliten är sämst men aja, annars är det en bra cover trots att jag då fortfrande var förkyld då när jag spelade in den. Haha.

Hej! Det känns konstigt nog skönt att vara tillbaka med gamla rutiner och vardagen, kanske för att jag nu är sysselsatt på riktigt och har ett mål att jobba emot eller ja, flera olika mål egentligen. Jag känner på mig att jag kommer och ska jobba hårt denna höst (och resten av min tid på skolan) speciellt för att jag vill uppnå mina förväntningar och mina krav på mig själv då de är ganska höga och jag vet att det ibland kommer att vara kämpigt men att jag klarar det. Pendlingen mellan mitt hus och skolan funkar än så länge bra och jag och folk som sa att jag inte skulle orka buss men nejdå, de har väldigt fel. Jag tycker liksom att allt flyter på väldigt bra än så länge, har fått lära känna en massa nytt folk och fått nya kompisar och bekanta. Men nu är jag så sjukt trött och ska alldeles strax gå och sova och förhoppningsvis drömma en bra dröm(sweet dreams?). Godnatt på er.