Hej, inatt sov Jennifer över hos mig och vi såg på filmen "Paranormal activity: Tokyo by night" och fy vad rädd jag blev. Hade sett filmen två gånger innan men blir alltid lika rädd. Idag gick vi på marknaden i centrum men hittade inget speciellt, köpte bara brända mandlar, baby lips och en Loka. :)
Just nu sitter vi och kollar på lite olika youtube-klipp. 
Sen ska jag köra spinning. 
Hejhej! Sitter just nu ute med kaniner och bara tar det lugnt. Idag är jag ledig från skolan och även imorgon så det är ju bra. :) Idag har jag inget planerat utan ska nog mest ta det lugnt, kanske är med en kompis sen eller tränar.
Just jag bloggade inte går men det var för att jag var så jäkla trött eftersom vi hade friluftsdag i skolan. Sen hade jag också jätte ont i tänderna och det spände åt som fan, idag gör det inte det men det ömmar fortfarande. 

Fick min tandställing idag och fy vad ovant det känns. Det spänner faktist ganska mycket och gör ont lite ont och ser man ju inte direkt sådär jätte fin i det heller. Men aja jag ska ju få stå ut med det i ungefär 2 år samt även få tandställning på nedre raden av tänderna.
På eftermiddagen var jag med Felicia och vi pratade om allt från himmel mellan jord. :)