Ännu en iPhone-bild med dålig kvalité, haha.
Gick på en långpromenad med mamma på morgon och spenderade sedan dagen med att nästan bara ta det lugnt och just nu kollar jag på tv.
Igår var jag och tränade på gymmet och badade i badhuset och åt en massa godis. Såg även på filmen "The other woman" och den var bra och väldigt rolig.
Men jag har alltså haft en ganska lugn ch skön helg, jag vill dock verkligen inte till skolan imorgon, haha. Skulle behövt minst en månad sommarlov till men det är ju faktiskt höstlov om mindre än 60 dagar så det är bara att fortsätta räkna ner och försöka göra sitt bästa i skolan.
Freeedag! Så skönt med helg. Men sitter just nu och lyssnar på musik och  dricker en super god proteinshake med smak av choklad efter att ha kört spinning förut.
Jag ska nog spendera resten utav kvällen liggandes i sängen och kolla på film eller serier.
Föresten, måste ta och ursäkta mina skit dåliga iPhone-bilder, det kommer bli svårt att förklara men jag har fullt på minne på "vanliga kameran" så måste därför använda kameran via en annan app så därför blir kvalitén sämre. Sen har jag ju inte har ork och använda min andra kamera, haha. Men jag ska iallafall försöka ta bättre bilder på något sett! 

Bild från när vi tältade för ett tag sedan.
Hej! Eftersom skolan (som var relativt lugn) så var jag med jennifer. :)
Det var också väldigt skönt att det var ganska fint väder ute idag och ganska varmt. Så hoppet finns fortfarande om att sommaren är kvar än, får verkligen ta och hoppas att det håller i sig ett tag till nu.
Men jag tycker faktiskt väldigt mycket om sensommaren och början av hösten för då är det varken (oftast) för kallt eller varmt väder och det är så fint när bladen på träden börjar ändra färg.