Megan har varit här och vi har fotat en hel del så här kommer några bilder.
 Ja, så vi gick alltså ut mitt i skogen och fotade (lite weird kanske) men det blev asbra och fina bilder!
 På kvällen lagade vi kvällsmat (potatisklyftor med morötter och gul lök i ugn och falafel) med och sedan åt vi en massa onyttigt skit och kollade på film b.la. Suicide Squad är var sjukt bra!
 
Förra veckan i onsdags så hade jag viskonsert tillsammans med min kära lilla Scart 16-klass. Familj, släkt och kompisar kom och kollade. Jag sjöng två låtar, "Cecilia" av Linnéa Henriksson och "Ballad om Briggen Blue Bird av Hull" av Evert Taube. Det gick väldigt bra, när jag sjöng "Cecilia" så började till och med en tjej att gråta för att hon blev så berörd. Dock glömde jag texten på en vers på Blue Bird men jag lyckades rädda låten ändå för jag kom in och började sjunga på rätt ställe igen. Men att glömma texten det är något som många artister gör eller har gjort så det är lugnt men just i den stunden kände jag mig så beskivken på mig själv men nu i efterhand så bryr jag mig inte längre och känner mig ändå stolt. 
Det är i alla fall en kväll jag sent kommer att glömma, jag blev så himla stolt och så lycklig över att få gå en i sån talangfull och peppande klass som jag gör!

Jag spenderade hela förra helgen hos Megan och Molly aka M&M, för att fira deras födelsedag. Vi var på Gustaviks badhus på lördagen och efter det så åt vi Pizza Hut där jag åt den godaste pizzan.

Fixade matchande armband åt oss tre, haha.

Skolan den här veckan rullade på som vanligt, mycket plugg men också många roligheter på gång! På onsdag är det viskonsert på skolan med min lilla Scen & Artist grupp/klass och jag ska sjunga två svenska låtar själv med komp och jag börjar bli nervös men jag är också taggad.

Ifredags efter skolan så drog jag och Alma till Kafé Kuriosa där vi fikade och hade en lång välbehövlig pratstund. Så himla skönt att kunna prata ut sig med sin vän, alla behöver det ibland, att lätta på hjärtat.

Jag drog in till stan igår och hängde ett litet tag med Viktor, Wille och Erik från min klass tills jag träffade Jonas (den tyska killen från min klass och inte min lillebror, haha) och vi två såg på bio. "Miss Peregrines barnhem för besynliga barn" i 3D såg vi på och den var sjukt bra!