Någon random bild 
    Hej! Just nu ligger jag i sängen och   lyssnar på musik och ska snart ta och sova. Skolan idag var väldigt seg men idrotten var väldigt rolig iaf men efter skolan var jag mer Jennifer och vi åt gifflar och det var sjukt gott, haha. Sen på kväll mötte jag Felicia och vi cyklade till medley och körde sh'bam och det var väldigt kul fast kan säga att jag är väldigt trött just nu, hehe.
O just ja, var ju hos tandläkaren igår och satte dit 4 gummiband mellan två stycka tänder och det gjorde skit ont! Det gör tillomed fortfarande ont just nu och vill inte ens veta sen hur ont det kommer göra med tandställningen sen..
Men aja alla kommer vara värt det sen i slut ändan.

Vi hörs!
Hej, tänkte berätta lite om dagen lite snabbt innan jag sover. Efter skolan så vad jag med Nelly och Jennifer och vi cyklade ner i till centrum och handlade på sminkshoppen som sagt. Sen var det ju jätte fint väder ute idag så det typ kändes som vår, ashärligt ju! Längtar verkligen skit mycket till sommaren nu.
Men imorgon ska jag till tandläkaren på morgonen så jag slipper idrotten, haha tur brukar inte tycka om idrott så värt mycket. ;)
Och just ja, har hu glömt att berättat att jag klippte håret i söndags och blev jätte nöjd! Klippte ungefär 4 cm och tunnade ut håret och det känns mycket fräsare och bättre nu för mitt hår var så slitet förut. 

Vi hörs, godnatt! 
Köpte ett nagellack från l'oreal Paris och en creameyeliner från elf idag när jag var på sminkshoppen med Jennifer och Nelly. :)