Bilder från idag.

Hejhej, ligger just nu och kollar på topmodel men ska snart sova så hade tänkt att slänga in ett inlägg här först. 
Idag var jag ledig ifrån skolan för vi hade öppet hus på skolan i lördags så man fick ledigt idag istället. Men idag har jag tagit det ganska lugnt, varit med Jennifer och vi kollade på the walking, hoppade studsmatta, och körde badminton. Sen på kvällen bestämde jag mig lite sådär spontant att gå en promenad ute i det fina kvällsvädret och då träffade jag Nelly och så promenerade jag och snackade med henne.
En ganska bra dag enligt mig.


Här kommer bilder från de senaste dagarna.
Bilder från ifredags när jag va med Nelly och hoppade studsmatta. 
Bild från igår när jag var med Jennifer. 
Bilder från idag efter jag hade tränat så var jag med Felicia och hennes lilla syster, vi hade picknick, tog lite bilder och spelade lite fotboll. Men lägger upp bilderna så fort jag får dem.
 Btw måste bara säga att jag har fått jäkligt mycket vår/sommar-känsla för vädret varit så sjukt bra de senaste dagarna och jag hoppas verkligen att det håller i sig. Jag älskar bra väder.

Körde body pump, ett grupp-pass med stryka idag för första gången och gud vad jobbigt men kul det var. Kan räkna med att jag kommer få ganska mycket träningsvärk imorgon, haha. Jag tycker faktiskt att det är askul att träna och känslan efter man har tränat är ju grym och förhoppningvis kanske man får lite bra resultat också. ;)
Bilden är tagen för någon vecka sen, men så här ser det ungefär ut när man tränar body pump.